Lichaam Bioslimming


Maak (vrijblijvende intake) afspraak via WhatsApp of bel 06-55374590

cover photo, Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Bioslimming BodyWrap

De professionele salon producten van Bioslimming zijn exclusief voor beauty en afslanksalons en spa’s. De producten zijn wetenschappelijk samengesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen vanaf de eerste behandeling. De resultaten zijn meetbaar en zichtbaar!

Bioslimming-voor-en-na-1-behandeling-484x500

 
 
 
 
    
 
 
 
 
 Fase 1:
 
Detox Base (de eerste gel) wordt aangebracht op het lichaam. Daarna worden de benen met Active Slim Gel (gel nr. 2) en de buik en armen met Actief Slim Crème (nr. 3) behandeld. Deze fase sluit je af door het lichaam te bedekken met folie.
Gedurende 30 tot 40 minuten blijft de klant ontspannen in de behandelkamer liggen. Voor de beste resultaten moet gewaarborgd worden dat de klant het niet koud heeft.
 
Fase 2:
De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect (gel nr.4) krachtig, met bindweefselmassage techniek, gemasseerd in alle gebieden. De massage moet niet langer duren dan 10 minuten. Anders rubber je de laatste gel van het lichaam af.
 

De revolutie in Bodywraps

Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele Bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor de klant en snel en effectief voor de behandelaar.
De bindweefsel massage waarmee de gels worden aangebracht verminderd cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig.

 Gericht op cellulitis en vetophopingen

Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de “sinaasappelhuid” verdwijnt.
98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

De wrap en massage techniek

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten en algen extracten, hoge cafeïne concentraties en essentiële oliën. Deze ingrediënten (aangebracht met de bindweefsel massage) zijn zeer efficiënt in het verminderen van “sinaasappelhuid” en de productie van collageen en fibroblasten.
Daardoor ontstaat naast de afslankende werking ook huidversteviging als extra bijkomend effect van Bioslimming.

De resultaten

  • Vermindering van cellulitis & centimeters
  • Versnelt gewicht verlies
  • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
  • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding